FinCaptive je nově vzniklá společnost zaměstnávající skupinu obchodníků s dlouholetými zkušenostmi z tuzemského leasingového trhu. Od prvního dubna spolupracují se společností Raiffeisen - Leasing jako její nový distribuční kanál, a to pod oficiální hlavičkou Raiffeisen - Leasing Partner.

„Celorepubliková působnost FinCaptivu nám nabízí nejen využití nových zkušeností silného a profesionálního týmu obchodníků, ale poskytuje nám i silné zastoupení v regionech, kde Raiffeisen - Leasing nebyl dosud zastoupen svou pobočkovou sítí. Současně si od tohoto spojení slibujeme významný nárůst objemu nově uzavřených obchodních případů v segmentech dopravní, zemědělské a zdravotnické techniky, který do roku 2018 posune Raiffeisen – Leasing do skupiny nejsilnějších leasingových společností na českém leasingovém trhu,“ říká Tomáš Gürtler, generální ředitel společnosti Raiffeisen - Leasing.

Raiffeisen - Leasing touto spoluprací posílí zejména v transakcích s objemem financované hodnoty do tří milionů korun pro firmy spadající převážně do segmentu malých a středních podniků.