20190114_Lanegger_foto_predani_Bila.jpg

Jsme hrdí na to, že spolupracujeme s osobností takového formátu. Řídíme se heslem, ať každý dělá, co umí nejlépe. Lucie Bílá umí fenomenálně zpívat, my umíme financovat dobrá auta,“ říká ke spolupráci Alois Lanegger.
Lucie Bílá je známá nejen díky svému širokému pěveckému záběru, ale také pro svoji ochotu pomáhat těm, kteří to opravdu potřebují. V rámci spolupráce proto Raiffeisen – Leasing podpořil také její dobročinné aktivity. Na slavnostním koncertu před Vánoci obdaroval Raiffeisen – Leasing své partnery drobnými andílky, které zpěvačka vlastnoručně vyrábí. Částka, za níž společnost andílky nakoupila, díky tomu putovala na pořízení elektrického invalidního vozíku.
Raiffeisen – Leasing financuje vozy pro soukromé i firemní potřeby. Nabízí úvěr na auto s výhodnou úrokovou sazbou, firmám navíc poskytuje i finanční leasing a operativní full service leasing.
Na českém trhu funguje Raiffeisen – Leasing už 25 let, patří mezi největší české leasingové společnosti. Specializuje se na financování investičních potřeb v oblasti strojů, zařízení, technologií, dopravních prostředků a nemovitostí. Je jedničkou v oblasti financování komerčních nemovitostí, s více než 50% tržním podílem se dlouhodobě umisťuje na 1. místě v objemu nebankovního financování nemovitostních projektů.

Na fotografii: Alois Lanegger, jednatel Raiffeisen – Leasing, předává klíče od nového vozu Lucii Bílé.