Úvěrová kalkulačka od Raiffeisen - Leasing usnadní přístup k úvěru, umožňuje i online schválení financování

24.6. 2022
Raiffeisen - Leasing pokračuje v modernizaci online komunikace s klienty. Nejnověji doplnila portfolio digitálních služeb nová online kalkulačka úvěru na auto. Zájemci o financování si mohou snadno spočítat výši měsíčních splátek pro vybraný model auta a nastavit si individuálně délku splácení. Pokud jim nabídka vyhovuje, stačí jen několik kliknutí a mohou o financování přímo požádat.

Nová online úvěrová kalkulačka Raiffeisen - Leasing funguje na bázi webové aplikace, nevyžaduje tedy žádnou registraci ani stahování žádného softwaru. Stejně jako u ostatních nových digitálních produktů si Raiffeisen - Leasing dal záležet na intuitivním ovládání, uživatelsky vstřícném designu a vysoké míře zabezpečení uživatelských dat. Proto je také možné kalkulačku v některých případech bezpečně použít nejen pro žádost o úvěr, ale i pro online schválení financování. Takovou možnost mají například zájemci o financování elektromobilů od americké automobilky Tesla. Ta patří mimo jiné k průkopníkům automatizovaných řešení nejen ve výrobě, ale i při prodeji aut. Skupina Raiffeisen je preferovaným partnerem Tesly v celém regionu střední a východní Evropy.

Raiffeisen - Leasing už na začátku roku představil nový web (www.rl.cz) se samostatnou klientskou sekcí, která usnadňuje komunikaci a řešení běžných i méně standardních situací, se kterými se klienti mohou setkat.

Raiffeisen - Leasing poskytuje financování vozů pro soukromé i firemní účely. Financuje nová či ojetá auta či motorky libovolné značky a typu. Úvěr na auto od Raiffeisen - Leasing má fixní úrokovou sazbu od 6,99 % p.a., délku splácení od dvou do šesti let a sjednáte jej bez poplatku za uzavření smlouvy. K samotnému financování navíc klienti mohou získat výhodné havarijní pojištění, povinné ručení nebo připojištění skel.
Reprezentativní příklad: Cena vozu 500 000 Kč, akontace 100 000 Kč, celková výše úvěru 400 000 Kč, doba trvání smlouvy 60 měsíců, zápůjční úroková sazba 6,99 % p.a., měsíční splátka úvěru 9 577 Kč bez pojištění, 10 236 Kč vč. havarijního pojištění (659 Kč), havarijní pojištění sjednané ve splátkách úvěru je povinná doplňková služba, celková splatná částka 491 280 Kč (vč. pojistného havarijního pojištění), RPSN 10,97 % (vč. pojistného havarijního pojištění). Platí pro nový vůz.